T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - Çorum Belediyesi Prof. Dr. Hayreddin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

OBJEKTİF YOLCULUKLAR PROJEMİZİ SERGİ İLE TAÇLANDIRDIK

Genel Müdürlüğümüz tarafından “İmam Hatip Okulları Öğrenci Başarısının Artırılmasına Yönelik ARGE Çalışmaları” kapsamında başlatılan ve Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarında uygulanan “SADA Kültür Sanat ve Edebiyat Programı” çerçevesinde, okulumuz "Objektif Yolculuklar" projesi ile önemli bir başarıya imza atmıştır.

22-05-2024

Proje kapsamında, 30 öğrencimiz ve 7 öğretmenimiz temel fotoğrafçılık eğitimi almıştır. Bu süreçte okulumuz, bir fotoğraf atölyesi sahibi olmuş ve öğrencilerimiz çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlere katılarak eğitimlerine önemli katkılar sağlamıştır. Öğrencilerimiz, aldıkları eğitim ile sanatsal bakış açılarını geliştirmiş ve bu becerilerini çeşitli projelerde uygulama fırsatı bulmuşlardır.

22-05-202422-05-2024

Proje sonunda, okulumuzda gerçekleştirilen sergide öğretmen ve öğrencilerimizin 30’dan fazla eseri sergilenmiştir. Bu sergi, öğrencilerimizin yaratıcı yeteneklerini sergileme ve özgüvenlerini artırma konusunda önemli bir fırsat sunmuştur. Ayrıca, bu projeyle okulumuz, sanata verdiği önemi ve öğrencilerinin gelişimine yönelik çabalarını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

22-05-202422-05-2024

Bu değerli katkıları için tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, projeye olan desteklerinden dolayı tüm paydaşlarımıza minnettar olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Yayın: 24.05.2024 - Güncelleme: 24.05.2024 14:07 - Görüntülenme: 199